Luksus tapas take away nær Århus

Skal du holde et selskab, hvor gæsterne skal forkæles med små, delikate retter? Så prøv vores luksus tapas, som er et lækkert og anderledes bud på en moderne middag til dit selskab. Vores luksus tapas er en udvidet menu sammensat af det bedste fra det italienske og det danske køkken.

Luksus tapas take away til din fest

Vores tapasanretning er ideel til både små og større selskaber, da det er nemt. Tapas er de seneste år blevet meget populært i Danmark – og med god grund. De mange små retter i tapas kombinerer det søde med det sure samt det bitre med det salte og skaber en udsøgt smagsoplevelse. Alle vores anretninger har det tilfælles at de er frisk- og hjemmelavede af høj kvalitet.

Bestil vores luksus tapas

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om menuen og h hvad der passer til dit selskab. Kontakt os i dag på telefon 72 17 02 30 eller kom forbi butikken til en snak.

 

OBS! Afbestilling af ordre skal ske minimum 48 timer før aftalt afhentningstidspunkt via telefon eller i butik. Ved afbestilling af ordre under 48 timer før aftalt afhentningstidspunkt opkræves 100% af beløbet.

Luksus tapas

Hvidløgsmarinerede tigerrejer med fennikel & urter

Vitello tonnato med tuncreme

Serrano med syltede rødløg & oliven

Fennikel salami med artiskoksalsa

Saltbagte kartofler med estragon aioli

Primeo ost med kompot & druer
Hertil ciabatta brød

Pris pr. Person 195,-

(minimum 20 personer)

Skal bestilles minimum en uge forinden.

*Bemærk at alt service SKAL afleveres rengjort senest 2 dage efter afhentning af bestilling.

Tapasretter nær Risskov