Mad ud af huset nær Risskov og Århus

Skal du holde selskab? Så står vi klar til at hjælpe dig med maden. Hos Things Deli byder vi på mad ud af huset til både små og store selskaber. Vi elsker god mad, masser af smag, og vi sætter barren højt for at levere gode smagsoplevelser til din fest. Ved at bestille mad ud af huset slipper du for travlhed og mange timer i køkkenet inden dit arrangement og sikrer samtidigt, at dine gæster får en god madoplevelse.

Det perfekte valg til mad ud af huset

Things Deli er det perfekte valg til selskaber. Vi finder både inspiration i det danske, italienske, franske og orientalske køkken, hvilket bidrager til en perfekt kombination af lækre, unikke retter. Ønsker du en specifik menu til dit selskab? Så er du også meget velkommen til at komme ned i butikken, hvor vi sammen kan sammensætte den perfekte menu til dagen. Vi tager altid forbehold for allergener og modtager også gerne specielle ønsker i forhold til menuen.

Vi kan blandt andet byde på en luksus tapas-menu, med en blanding af italienske og hjemmelavede retter. Vi står gerne for menuen, uanset om det er til din housewarming, en barnedåb, et bryllup eller et kursus.

Bestil mad i dag

Vil du sikre dine gæster en god oplevelse? Så bestil mad ud af huset i dag ved at kontakte os på telefon 72 17 02 30 eller kom forbi butikken til en snak.