Take away nær Risskov

Søger du efter lækker take away omkring Risskov? Så er du kommet til det rette sted. Hos Things Deli har vi et stort udvalg af velsmagende take away-retter, ideelt til både frokost og aftensmad. Vi tilbyder både hverdags-take away samt større take away-menuer til selskaber.

Vi tilbyder tapasretter herunder charcuteri tapas, gourmet tapas. Derudover tilbyder vi også salater, hjemmelavede delikatesser, middelhavsspecialiteter, sandwiches og meget mere. Vi tilbyder et bredt udvalg af retter til både børn og voksne samt til forskellige behov.

Vi er et madsted, der leverer kvalitetsbevidst mad og selskabsmenuer.  Vores mad er tilberedt fra bunden med et særlig fokus på udvælgelsen af råvarerne, så kvaliteten altid lever op til sit ypperste.

Interessen for sund og veltilberedt mad, gør det samtidigt inspirerende for os at sammensætte en menu, som får vækket alle smagssanser og samtidigt tilfredsstillet kroppens ernæringsbehov.

 

Bestil take away

Søger du efter take away i Egå nær Risskov og Århus og vil du høre mere om vores udvalg af takeaway eller bestille? Så er du velkommen til at kontakte os i dag på telefon 72 17 02 30, sende en mail eller kom forbi butikken til en snak.

Ugens ret

Hver uge præsenterer vi en ny velsmagende ret, som er et perfekt bud på et fuldkomment aftensmåltid. Ugens ret skifter hver mandag og bliver præsenteret på butikkens Facebook side.

OBS! Skal selv varmes.

Gourmetpizza

Man går aldrig galt i byen med en italiensk pizza. Hos os finder du gourmetpizza af italienske råvarer lavet på ægte italiensk pizzabund.

Vi tilbyder 3 varianter

  • Seranoskinke
  • Pancetta
  • Ventricinapølse (spicy)

Pris 95,-

OBS! Skal selv varmes.